Versloot & Partners

Versloot & Partners is in 1982 opgezet door Netty Versloot. Het was een organisatie van psychologen die actief oorzaken van verzuim in bedrijven opspoorden en oplosten. Daarnaast publiceerden ze wetenschappelijk werk over gedrag van mensen in organsiaties.

Het ‘RugAdviesCentrum’ was het tweede bedrijf dat zij opzette. Toen dit bedrijf ging groeien en haar volledige inzet eiste, heeft zij Versloot & Partners omgebouwd tot een netwerk door de psychologen te verzelfstandigen.  

Het ‘RugAdviesCentrum’ groeide uit tot een organisatie met meer dan 20 vestigingen in Nederland en meer dan 300 medewerkers. Na de verkoop van deze organisatie in 2002 heeft zij haar aandacht weer volledig gericht op adviseren en coachen.

Versloot & Partners maakt nu deel uit van een netwerk van bureaus, zelfstandige adviseurs en trainers. Zij heeft zij zich omringt met professionals zodat ze ook grootschaliger projecten aankan en de juiste deskundigheid kan leveren. Het netwerk is er opgericht allerlei vragen van cliënten te kunnen beantwoorden.

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.