Intervisie

In toenemende mate vinden professionals persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Omdat niet elk bedrijf de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling, organiseren veel professionals zelf intervisie. Zij vormen een groep en zoeken een begeleider.  

Intervisie is samen met een groepje van ongeveer 8 personen ingaan op vraagstukken die je bezig houden. Het kan over het werk of over privé zaken gaan. Opvallend is dat door de veilige setting en de gelijkgestemdheid het groei proces snel gaat. De technieken die ik daarbij als begeleider gebruik variëren van gespreks technieken tot psychodrama, van rollenspel tot oefening.

Wil je ook meedoen aan een intervisie groepje of wil je meer weten neem dan contact met mij op.

 

Reacties van deelnemers:

Reactie van Coen Wit;
 “Met betrekking tot je begeleiding heb ik eigenlijk de vorige keer al benoemd wat ik in je aanpak bewonder: Je kan je volledig open richten op het verkennen van de beweegredenen van de ander, zonder je daarbij te laten leiden door je eigen denkbeelden. Je blijft daarbij doorvragen en variëren in aanpak totdat je snapt en voelt wat diegene ervaart”.  
 
Reactie Timo Spijkerboer;
Ik vond het wederom een heel fijne ochtend. Het voelde achteraf voor mij alsof ik naar de Sauna was geweest. Heel raar eigenlijk. Wederom dank voor je waanzinnig goede begeleiding!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.