Traineesupport

Je bent slim, succesvol en net aan het werk. En dan kom je in een situatie waarin je kennis en ervaring niet toereikend zijn. Je voelt je ongemakkelijk, het werken valt een beetje tegen, je weet niet precies waar dat aan ligt. Misschien ben je toe aan wat hulp en steun.

Dat had je niet eerder meegemaakt. Je was altijd een briljant en succesvol student. Je hebt met je hoge IQ je universitaire studie zonder moeite afgerond. Misschien heb je zelfs twee studies gedaan! Potentieel ben je de CEO van de toekomst.

Nu dreig  je vast te lopen. Er komen vragen op je af die je op de universiteit niet hebt geleerd. Vragen die over jezelf gaan, over wie je bent en wie je zou willen zijn. Vragen die heel persoonlijk zijn en ongemakkelijk aanvoelen.

 Hieronder een paar voorbeelden:

  • Hoe stel ik mij op in een organisatie?
  • Wat zijn mijn beperkingen en hoe ga ik daar mee om?
  • Hoe maak ik een keuze in de dilemma’s die op mij afkomen?
  • Hoe zet ik mijn perfectionisme in?
  • Hoe leer ik maat houden en dus ook nee zeggen?

Als je bij mij komt dan ga ik met je aan het werk, het wordt een ‘hoge druk tank’ voor persoonlijke groei. Voor een inhaal slag om je hoge intelligentie in evenwicht te brengen met je emotionele intelligentie. Een spannend en uitdagend proces dat werkt. 

Ik ga met je puzzelen om uit te zoeken hoe je effectief met je talenten om  kan gaan. Als jonge ambitieuze professional wordt je wegwijs in je nieuwe leven.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.