TopTalent Effectief

Jij hebt talent, je wordt gezien als een potentiële Topper. Maar ook al ben je getalenteerd, dan wil dat nog niet zeggen dat je effectief bent. Juist toppers hebben nog wel eens problemen met focus, effectiviteit en kiezen. Voor veel jonge mensen is het werken in een organisatie spannend en interessant maar ook frustrerend. Het frustreert hen dat het vaak niet over de inhoud gaat maar besluiten als gevolg van heel andere processen worden genomen. Zicht krijgen op dergelijke processen en je houding daarin leren bepalen helpt om effectiever en plezieriger te werken.

Top Talenten zijn kostbaar. Dat weet iedereen. Geen wonder dat bedrijven graag investeren om top talenten te ondersteunen in hun ontwikkeling. Ben jij zo iemand en wil je graag persoonlijke begeleiding dan kun je voor mij kiezen als je tenminste graag duidelijke en heldere feedback wilt en bereid bent om samen met mij je bewuste en onbewuste drijfveren te onderzoeken. Ik doe het graag en met veel plezier en gezien de reacties van je voorgangers levert het ook veel op. Het worden spannende en uitdagende bijeenkomsten.  

Ruim 60 % van de bedrijven acht de eigen HRM afdeling niet in staat het talent binnen het bedrijf te ontwikkelen en te benutten. Talenten die hun potentie beter willen gebruiken, leer ik hoe hun kwaliteiten te ontdekken en hoe te gebruiken.  Zo worden ze beter in hun werk.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.