Het uitzonderlijke relaas van een cliënt

Een collega, je baas, een opdrachtgever, alles lijkt in orde. Maar je weet dat het niet klopt. Het voelt niet goed. Soms wordt je zelfs tijdens een vergadering openlijk in de hoek gezet. In ieder geval is duidelijk dat jouw omgeving geen oog heeft voor jouw ware capaciteiten. Je kunt zoveel meer! Maar wat doe je eraan?  

Een gesprek was al voldoende!

En dan dat ene moment, pijn in je buik kreeg je ervan. Met lood in de schoenen vertel je thuis wat er is gebeurd. Je voelt je machteloos, maar je wilt eigenlijk met de vuist op tafel slaan: ‘Nou is het genoeg!’. Familie en vrienden sporen je aan maar als je aan de situatie denkt zakt de moed je in de schoenen. Als je de volgende dag op je werk komt doe je of er niets is gebeurt en je denkt: ‘Ach, het valt wel mee, zo erg is het allemaal niet.’ 
 
Toch zit het je niet lekker. Was er maar iemand die jou begreep en je kon vertellen hoe je met zo’n situatie om moet gaan. Hoe je zelf deze situatie aan kunt pakken en je de moed daarvoor geeft. Iemand die je ziet en zorgt dat je jouw eigenwaarde weer terug krijgt! Zo iemand is er! Bel en maak kennis met Netty Versloot. De situatie coach.
(geschreven door een ex cliënt)
 
 

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.